Carburateur Service Nederland gaat samenwerken met Fris voor de Deur!

Bij Carburateur Service Nederland houden we van alles wat rolt, vooral als het op twee wielen is! Daarom zijn we super enthousiast om aan te kondigen dat we een samenwerking zijn aangegaan met Fris voor de Deur (https://frisvoordedeur.nl/), dé specialist in duurzame en milieuvriendelijke schoonmaakservices. Want laten we eerlijk zijn: een mooie motor verdient een glanzend, schoon uiterlijk!

Als motorliefhebbers weten we hoe belangrijk het is om niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant van je motor in topconditie te houden. Bij Carburateur Service Nederland verkopen we niet alleen motoren, maar bieden we ook motoren in consignatie aan.
Of je nu een motor bij ons koopt of je eigen motor via ons in consignatie verkoopt, we willen dat jouw motor er op zijn best uitziet als hij voor de deur staat.

En daar komt Fris voor de Deur in beeld! Zij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van voertuigen met milieuvriendelijke producten, en zorgen ervoor dat jouw motor straalt als nooit tevoren. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw motor niet alleen technisch perfect is, maar er ook nog eens fantastisch uitziet.

broken image

Dus of je nu bij ons komt voor een revisie, een aankoop, of je motor in consignatie verkoopt, je kunt er zeker van zijn dat je motor bij ons én bij Fris voor de Deur in goede handen is. 🚗💨

 

Meer weten? Neem een kijkje op https://frisvoordedeur.nl/ en ontdek hoe we samen jouw motor net dat beetje extra geven!

broken image